Kleine camping in Drenthe – SVR camping

Sonneclaer is een kleine SVR camping in Drenthe. De camping ligt aan een rustige weg tussen Fluitenberg en Echten, vlakbij Hoogeveen. De camping is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Wij ontvangen sinds 1998 gasten op onze SVR camping.


De camping ligt naast het biologische melkveebedrijf, zie kamperen bij de boer. Op een apart kampeerveld zijn er op de kleine camping 25 ruime standplaatsen. Voor kleine kinderen zijn er op het middenterrein speeltoestellen. Oudere kinderen kunnen meedoen aan zomeractiviteiten. Deze activiteiten worden in de zomermaanden georganiseerd voor ouders en kinderen, zie ook zomeractiviteiten.


Op de camping zijn ruime kampeerplaatsen beschikbaar. In 2006 is een modern en verwarmd sanitair blok met aparte wascabines geïnstalleerd. Bij slecht weer kunnen de kinderen in recreatieruimte spelen. Zuivelproducten zijn op de camping te koop. Croissantjes en broodjes kunnen dagelijks besteld worden, kijk ook bij onze voorzieningen.


In de periode na de zomervakantie ontvangen wij graag senioren en gezinnen met kleine kinderen.


Voor meer informatie over activiteiten in de omgeving zie Er op uit en voor acitivitieten in Hoogeveen verwijzen wij naar de gemeentelijke website. www.hoogeveen.nl

FarmCamps

Deze zomer opent Farmcamps haar deuren op Hoeve Sonneclaer! FarmCamps is de nieuwe kampeerformule voor gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar. Bij FarmCamps logeer je met het hele gezin in volledig uitgeruste safaritenten op werkende boerenbedrijven. Zie voor meer informatie op www.farmcamps.nl